BUG REPORTS   Resolved Bugs


Topic Replies Activity
About the Resolved Bugs category 1 June 21, 2019
[RESOLVED] Tracks with AAC codec at 320 VBR with extension .m4a to mcx8000 are not exported 4 October 31, 2019
[RESOLVED] MCX8000 Compatibility still runs when switched OFF 10 October 3, 2019
[EXPECTED BEHAVIOR] Dragging multiple folders to crate panel doesn't automatically make a crates with the names of the folders 14 September 19, 2019
Analisi delle tracce non precisa 4 September 19, 2019
[HARDWARE ISSUE] Random screen freeze with maximum brightness 10 September 18, 2019
[EXPECTED BEHAVIOR] Setting a stop time button affects both deck 11 September 18, 2019
[RESOLVED] Special characters causing problems 8 September 18, 2019
[RESOLVED] Master Volume Not Working 1 July 20, 2019
Mp3 file does not fully load 4 August 15, 2019
[RESOLVED] MCX8000 Compatibility Still Runs Even When Switched Off 3 August 1, 2019
[RESOLVED] Keyboard / Mouse 4 July 18, 2019
[RESOLVED] Dead Space At Start Of Track 7 July 18, 2019
[RESOLVED] Missing waveform during playback on Prime 4 12 July 17, 2019
[WILL NOT IMPLEMENT] Custom Hotcue Colors Set in Engine Prime do not Match on MCX8000 7 July 17, 2019
[RESOLVED] Album Artwork not loading into Engine Prime/Prime 4 24 July 13, 2019
[RESOLVED] Mouse orientation wrong 3 June 17, 2019
[RESOLVED] Headphone monitoring vanishes 8 June 13, 2019
[RESOLVED] Corrupted BPM 4 June 11, 2019
[RESOLVED] Unable to load to tracks 3 and 4 when swiping on Prime 4 7 June 11, 2019
[RESOLVED] Music only coming out of left earphone with split cue OFF 8 June 6, 2019
[RESOLVED] Database of (unknown) is corrupt popup at power on 4 June 4, 2019
[RESOLVED] A Track that plays out, next time I load it cues at the end of the track 13 June 4, 2019
[RESOLVED] Tracks duplicated in collection when usb in mounted 4 June 17, 2019